|
Právě je pát 01. lis 2024 6:34:11
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
SEŽRÁNO!
a je to tu, další důkaz souznění duší - jsme se tak s Maďarem sešli a měli shodný nápad, jelikož se stýkáme méně než dříve a chybí nám to, uspořádáme akci velmi zhruba inspirovanou TV akcí Prostřeno...přiznám se že jelikož jedinné co jsem z této série viděl byly asi 2 útržky z Prostřeno VIP vidím to asi takhle: 1. pozvu pár párů , uvařím žranici, postarám se o nějakou zábavu a rozejdeme se ... 2. nechám se pozvat ud každého z nich na podobnou žranici a je to tu, první série začala u Maďarů - tj 28.10 se uskuteční první, pak za týden na MooseLandu a další v prezidentském paláci u nás. Tím skončí první kolo a je jen na Vás zda proběhne druhé stejně nebo v jiném obsazení Proč to píšu sem? Prootože neni žádný problé m se zapojit - jesli máte někdo chu´t strávit nedělní nebo sobotní odpoledne s přáteli, prostě je pozvěte -- násedně pozbou oni Vás a už to jede
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
sob 27. říj 2012 23:27:42 |
|
|
Guru
Administrátor
Registrován: pát 27. úno 2009 10:00:38 Příspěvky: 4058 Bydliště: Žižkova 728, Roudnice nad labem
|
Re: SEŽRÁNO!
Takže dnes proběhlo setkání 1/3 druhého kola (první kolo jak jsem vyrozuměp probíhalo pouze v rámci Moose/Madari. Druhé kolo jsme řad yrozšířili my.
MAďarské menu polévka ala žabinec, štouchané brambory , maso zepékané s cibulkou a sýrovou krustičkou, dezert ztužené jablečné pyré s piškotkem a šlechtěnou plísní .... no bylo to dobré. Z nápojů zmíním vodu z ledovce, Tramín, kávu.
Setkání 2/3 proběhne 25.11 u nás na centrále a následně se kolo uzavírá 27.1.2013 v MooseLandu
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
|
ned 28. říj 2012 17:30:37 |
|
|
moose
Registrován: pát 27. úno 2009 10:36:01 Příspěvky: 1274 Bydliště: Roudnice n.L.
|
Jářku dobré to bylo, musím pochválit, ať už polévka, nebo rodinný recept, celé zakončené procházkou, no nedělní den jak má být
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
|
pon 29. říj 2012 7:39:37 |
|
|
Guru
Administrátor
|
moose píše: Jářku dobré to bylo, musím pochválit, ať už polévka, nebo rodinný recept, celé zakončené procházkou, no nedělní den jak má být NO jen ta procházka nebyla moc o zábavě ... to zas prr, čekal jsem atrakce a tohle byla spíš provokace. Ale dobré jídlo ve skvělé společnosti se samozřejmě cení...
|
pon 29. říj 2012 11:36:05 |
|
|
moose
|
Guru píše: moose píše: Jářku dobré to bylo, musím pochválit, ať už polévka, nebo rodinný recept, celé zakončené procházkou, no nedělní den jak má být NO jen ta procházka nebyla moc o zábavě ... to zas prr, čekal jsem atrakce a tohle byla spíš provokace. Ale dobré jídlo ve skvělé společnosti se samozřejmě cení... S tím jídlem zatím ještě počkám ... chuti - té se nedá nic vytknout, ale co to tam do toho kurňa dali ??? ......Kleneč, 29.10.2012 ...TIME ..... 5:25 středoevropského času - Anika zvrací ......Kleneč, 29.10.2012 ...TIME ..... 8:12 středoevropského času - Anika zvrací podruhé ......Kleneč, 29.10.2012 ...TIME .... 12:20 středoevropského času - Lucka zvrací prostě celej tenhle příspěvek je blitíčko no a až to přejde, budeme se těšit na prostřeno do Hradu u vodárny (já se tedy těším už ted, páč já zatím neblinkám - z čehož tedy usuzuji, že to bylo asi po něčem jiném )
|
pon 29. říj 2012 14:41:12 |
|
|
Guru
Administrátor
|
u nás jsem taky nikdo neblil, ale Markétka měla horečku....
a to cele odpoledne odpočívala - my s Kubou dali 2hodky na strelnici - - krom profouknutí hlavní arzenálu se mi povedl dojstřel HEČ! ...ale je to pakarna a to jsem byl na jednoduchym postu
PS: bude třeba pořešit tz gumáky - vybrat nějakého dobrovolníka - na 10m to neprostřelilo karton a jak je to lehke, mela pumpa zpětný ráz jak flusbrok - rád bych věděl co to umí, abych věděl jak použít.
|
pon 29. říj 2012 15:47:04 |
|
|
Terkill
|
Přátelé, děkujeme za pochvaly Ale co je to tam s tím zvracením Doufám, že je to jen nejapný žert a pokud ne, tak opravdu přísahám, že v našem MENU nebylo nic zkaženého, prošlého, či jinak znehodnoceného. A holek je mi mlíto Už se moc těšíme do centrály na další díl
|
úte 30. říj 2012 13:59:41 |
|
|
Guru
Administrátor
|
Terkill píše: Přátelé, děkujeme za pochvaly Ale co je to tam s tím zvracením Doufám, že je to jen nejapný žert a pokud ne, tak opravdu přísahám, že v našem MENU nebylo nic zkaženého, prošlého, či jinak znehodnoceného. A holek je mi mlíto Už se moc těšíme do centrály na další díl jo to se nebude blít, to se všichni pos.....te!
|
úte 30. říj 2012 14:59:01 |
|
|
moose
|
Guru píše: Terkill píše: Přátelé, děkujeme za pochvaly Ale co je to tam s tím zvracením Doufám, že je to jen nejapný žert a pokud ne, tak opravdu přísahám, že v našem MENU nebylo nic zkaženého, prošlého, či jinak znehodnoceného. A holek je mi mlíto Už se moc těšíme do centrály na další díl jo to se nebude blít, to se všichni pos.....te! To se totiž bude jmenovat menu něco jako "ďáblovo ... pekelníkova ... xxxxxl hot .... ohnivé ... 6papriček z 5ti ... a všichni si budou dávat light verzi pro Aniku, kterýá bude mít v sobě jen 3 papričky jalapenos
|
stř 31. říj 2012 11:47:00 |
|
|
moose
|
Terkill píše: Přátelé, děkujeme za pochvaly Ale co je to tam s tím zvracením Doufám, že je to jen nejapný žert a pokud ne, tak opravdu přísahám, že v našem MENU nebylo nic zkaženého, prošlého, či jinak znehodnoceného. A holek je mi mlíto Už se moc těšíme do centrály na další díl už je to dobrý, asi nějaká virozka, ještě měla ten den horečku, trochu včera a dnes snad už dobrý. Lucka už včera dobrý
|
stř 31. říj 2012 11:47:45 |
|
|
|