_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
akorád tý mojí vyberte z nejaký lépe postavený rodiny - tam kde maj o trochu víc jídla ...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
vsadim se, že okoukaj pózu tadytý slečny a vyfotěj tak třeba maďara..
klobouk a šátek už mam zbalenej ted jen Maďara donutit aby šel na zvětšení prsou,,,,
prsa ma větší, stačí přibalit ještě nůžky ...
Moose: ultraseal doveze tento nebo zacatekem pristiho tydne dealer primo do roudnice...takze by mel byt bez dopravy, mas tu svetla - idealne se stav zitra navecer dostanes toho vic
Vsici: zitra jedu pro textil
čtv 21. bře 2013 2:42:32
gabo
Re: MAROKO
pro Guru..... prosíííím ptřeboval bych sluchátka a kecafon do přilby mám novou a ta stará beztak blbnou ať se můžu nabodnout pak do interkomu nebo mi dej odkaz a já si je objednám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru