Na detsky nejdu ale maskarni bych se pridal.... samo s predstavou genialni masky a nasledneho potvrzeni ci prekonani 2 místa z doby davno minulé.....
Ehm..... teroristi by asi nepobavili co?
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Na detsky nejdu ale maskarni bych se pridal.... samo s predstavou genialni masky a nasledneho potvrzeni ci prekonani 2 místa z doby davno minulé.....
Hele, říkal jsem si to taky, ale spíš než medailí by to zavánělo průserem. Navíc i můj pohled na ně ně není zrovna příznivý, takže bych za ně stejně nešel. Nápad nemám žádnej.
_________________ Moose Inu svět je malý a o náhody tu není nouze.
Hele, říkal jsem si to taky, ale spíš než medailí by to zavánělo průserem. Navíc i můj pohled na ně ně není zrovna příznivý, takže bych za ně stejně nešel. Nápad nemám žádnej.
Byla to spíš provokace, ne návrh.... Bychom to mohli prehnat a vypadat příliš věrně načež bychom.... Ehm...klenec není Paříž že...
_________________ Guru, FishX3, Dáda, President nebo Bůh? V nebi je čistší vzduch, ale v pekle lepší společnost! Demokracie = Utopie, pokud někdo nedrží opratě a bič, věci se nepohnou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru